Gdzie pysznie zjeść i jak wybrać przytulny nocleg podróżując po Polsce? Magda Gessler na co dzień poszukuje i docenia najwyższą jakość. Dlatego po raz czwarty wybrała i nagrodziła wartościowe miejsca, opisując je w swoim autorskim, dobrze znanym już przewodniku „Poziomki 2017/2018. Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce?”. O wsparcie PR książki i jej premiery zadbała agencja Swoboda PR.

Podróżując po kraju i rewolucjonizując branżę gastronomiczną, Magda Gessler odwiedza różne restauracje i nadaje im nowe oblicze. Jej książka „Poziomki 2017/2018. Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce?” to drogowskaz pomocny w wyborze najsmaczniejszych restauracji i najprzyjemniejszych hoteli w Polsce, polecanych przez gwiazdę „Kuchennych rewolucji”.
Premiera książki odbyła się w jednej z warszawskich restauracji Magdy Gessler – U Fukiera. Uświetnili ją goście autorki i liczne media, ale przede wszystkim restauratorzy i właściciele hoteli wyróżnionych w przewodniku. Nie zabrakło oczywiście pysznego jadła, regionalnych produktów i wyśmienitej atmosfery. O promocję książki i relacje medialne z uroczystej premiery zadbała agencja Swoboda PR.